KOCAELİ / BAŞİSKELE - Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Doğayı Keşfediyoruz!

Önem Projesi Kapsamında gerçekleştirdiğimiz,

Cennet Vadisi Yürüyüş Parkuru etkinliğimiz öğrencilerimizin ağaçtan keyifle topladıkları meyveleri afiyetle yemesiyle tamamlanmıştır.

Ock

Filistin için elimden geleni yapmalı, emeğimi kardeşlerimle paylaşmalıyım!

Öğretmen ve Hafızlık Hocalarımızın rehberliğinde velilerimizin desteğiyle öğrencilerimizin yaptığı çeşitli ürünler geliri Filistinli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere okulumuzda kurulan hayır çarşısında satışa sunulmuştur.

Ock

İzmit Körfezi'ne demirleyen Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

ÇEDES Projesi Kapsamında Doğa Sevgisi Ağaç Dikme Etkinliğimiz

Ara

Okumanın öğrencilerimizin bilişsel gelişimize katkısıyla başarıyı olumlu etkileyeceği bilinciyle hareket ediyoruz.

Ara

Sınavda zamanı iyi kullanmak başarıyı doğrudan etkiler.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizle İlimizde bulunan Fen ve Sosyal Bilimler Projesi Uygulayan Mehmet Akif Ersoy AİHL ve Şehit Ozan Özen AİHL okulları ziyaret edilerek bilgi alındı.

Ara

Sınav sürecinde soru çözüm teknikleri konusunda ilçe sınav koordinatörü hocamız öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

8. sınıflarımızla motivasyon etkinliği olarak piknik organizasyonu gerçekleştirildi.

Eyl

7 farklı ülkeden 18 ortak okulla gerçekleştirilecek  Etwinning Projemiz Green Lanterns (Yeşil Kandiller) başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca 7. Sınıf öğrencilerimiz ile uygulanacak projede çevre koruma ve atık yönetimi ile ilgili çeşitli sosyal, bilimsel, sanatsal ve kültürel çalışmalar gerçekleştirilecek. Öğrencilerimiz bir yandan çevre odaklı eğitsel etkinliklere katılırken diğer yandan  diğer yandan kültürel çeşitlilik, yabancı dil ve dijital yeterliliklerini geliştirecekler.

Eyl

Kampanyamızdaki temel amaç, öğrencilerimiz arasında okuma kültürünün gelişmesi, kütüphanemizdeki tüm kitapların 4 yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından tamamının severek okunmasını sağlamaktır. Bu nedenle okul kütüphanemizi zenginleştirmek kitap çeşitliğimizi artırmak istiyoruz. Okul Kütüphanemizde öğrencilerimizin severek okuyacağı kitapları bulundurmak, onlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hedefimiz. Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde tüm öğretmenlerimizin katkısıyla hazırlanan ortaokul çağındaki bir öğrencinin severek okuyabileceği kitap listemiz ekte sunulmuş olup siz kıymetli kitapseverlerimizden listede yer alan kitaplardan kütüphanemize hediye etmenizi bekliyoruz.

Not: Farklı farklı kitaplardan alınabileceği gibi aynı kitap veya set halinde satılan kitaplardan birden fazla sayıda kitap alarak da gönderebilirsiniz.

Adres: Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu Paşadağ Mah. Yuvacık Diş Hastanesi Cad.Hüner Sok. No:10 Başiskele/Kocaeli

İletişim: 0 505 897 4379

May

Sosyal Faaliyetlerden geri kalmadan LGS ye hazırlanmak istiyorsan,

2022-2023 yılı 1. dönem sonu karne not ortalaman 90 ve üstünde ise;

Sınav Yönergesini dikkatli bir şekilde okuyarak online kayıt yaptırıp

2023-2024 eğitim öğretim yılında Sen de aramıza katılabilirsin.

May

Okulumuzda her öğrencimizin bakımını kendisinin üstlendiği bir çiçeği, okulumuz adına oluşturduğumuz ormanda kendisinin diktiği bir ağacı var.

Nis

Okulumuız Hat Atölyesinde yazılan birbirinden değerli eserler uygun alanlarda duvardaki yerini almaktadır.

Nis

Mübarek gün ve gecelerde okulumuzda düzenlediğimiz programlarımız