KOCAELİ / BAŞİSKELE - Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Green Lanterns Projesi

Hırvatistan, İspanya, Italya, Fransa, Yunanistan, Sırbistan ve Türkiye olmak üzere 7 Farklı ülkeden 18 ortak okulla gerçekleştirmekte olduğumuz eTwinning Projemiz Green Lanterns (Yeşil Kandiller) Ekim ayında başlamıştır.  7. sınıf öğrencilerimiz ile uygulanmakta olan projede çevre koruma ve atık yönetimi ile ilgli çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimiz bir yandan çevre odaklı eğitsel etkinliklere katılırken diğer yandan yabancı dil ve dijital yeterliklerini  geliştirmektedirler.

Öğrencilerimiz proje ile çevre bilinci farkındalığı oluştururken, logo yarışmalarından inceleme gezilerine, e-kitap oluşturmadan saha araştırmasına kadar çok çeşitli alanda zengin bir aktivite takvimi yürütmektedirler.

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 09:25 - Görüntülenme: 29