KOCAELİ / BAŞİSKELE - Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: kitap-okul-proje

Ock

Fen Bilimleri öğretmenimiz Kürşad Güzel rehberliğinde 40 öğrencimizin görev aldığı 17 farklı projenin sunumu gerçekleştirildi.

Açılışa Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu , İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cemil Akkaya, Şube Müdürümüz Özkan Duvarcı, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Koordinatörleri, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Sergimiz 2 gün boyunca fuaye alanımızda ziyaretçilere açık olacaktır.

Haber Linki

Eyl

Kampanyamızdaki temel amaç, öğrencilerimiz arasında okuma kültürünün gelişmesi, kütüphanemizdeki tüm kitapların 4 yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından tamamının severek okunmasını sağlamaktır. Bu nedenle okul kütüphanemizi zenginleştirmek kitap çeşitliğimizi artırmak istiyoruz. Okul Kütüphanemizde öğrencilerimizin severek okuyacağı kitapları bulundurmak, onlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hedefimiz. Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde tüm öğretmenlerimizin katkısıyla hazırlanan ortaokul çağındaki bir öğrencinin severek okuyabileceği kitap listemiz ekte sunulmuş olup siz kıymetli kitapseverlerimizden listede yer alan kitaplardan kütüphanemize hediye etmenizi bekliyoruz.

Not: Farklı farklı kitaplardan alınabileceği gibi aynı kitap veya set halinde satılan kitaplardan birden fazla sayıda kitap alarak da gönderebilirsiniz.

Adres: Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu Paşadağ Mah. Yuvacık Diş Hastanesi Cad.Hüner Sok. No:10 Başiskele/Kocaeli

İletişim: 0 505 897 4379

Ara

Günde beş vakit kılınan namaz, kişiye tüm yaptıklarından sorumlu olduğunu hatırlatır, günlük hayatını ve vaktini buna uygun olarak düzenleme disiplini sağlar. Bu sayede irade eğitimi ve nefis terbiyesi gerçekleşir. "Onlar ki, namazlarında derin saygı içindedirler. Mü'minler, gerçekten kurtuluşa ermişlerdir." (Mü'minûn, 23/1-2).

Kulluk bilinci ve manevi yücelmenin anahtarı olan namaz konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin madde ve manaya yönelik bütüncül bir bakış açısıyla yetişmelerine destek olmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Vakti Kuşanmak' etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz "Cennetin Anahtarı Kitap Okuma Yarışması" okulumuzda yapılacak olup ayrıntılı bilgi aşağıdadır.